[2018.5.10]言語社会専攻 特任教員(語学教育・研究)(タイ語・スウェーデン語)公募

Specially Appointed Academic Staff positions are open to the courses as listed below.
言語社会専攻は、以下の専攻分野の特任教員(語学教育・研究)を公募します。

• Thai language and Thai literature
    タイ語学、タイ文学
  • Swedish language,  literature and culture
    スウェーデン語学、スウェーデン文学、スウェーデン文化

Recruitment details
詳細はこちら。

copyright © Studies in Language and Society,Graduate School of Language and Culture Osaka University. All rights reserved.