[2018.6. 7]言語社会専攻 特任教員(語学教育・研究)(インドネシア語)公募

Specially Appointed Academic Staff positions are open to the courses as listed below.
言語社会専攻は、以下の専攻分野の特任教員(語学教育・研究)を公募します。

• Indonesian language, literature and culture
    インドネシア語学、インドネシア文学、インドネシア文化

Recruitment details
詳細はこちら。

copyright © Studies in Language and Society,Graduate School of Language and Culture Osaka University. All rights reserved.